Rabu, 7 Mac 2012

Hi....
Memperkenalkan diri, saya adalah 'Makcik Kepoci' ataupun Nora STC...Since pada mereka yg melawat blog ini pasti tertanya-tanya apakah yg kita buat sebenarnya..so Makcik nak bgtau lah kat uolzz. Sebenarnya SuperliciousTouch Concept ni dh 2 tahun menapak di industri dunia perkahwinan nie..Cuma tk banyak mengexposedkan diri dengan publisiti pada B2b..(kira macam indieband pun ada gak lah..) Kami banyak menerima tempahan untuk photography, membuat photobooth, candy buffet experts dan juga deco-deco untuk wedding...kepada mereka yg berminat, bolelah email kami dan drop u'r order/question there..takpun, jika nk berfesbuk...add aja www.fb/nora super ...gerenti bole sembang2 dgn Makcik secara Live giteww.



             SuperliciousTouch Concept... Sweets and adorable only at STC

Tiada ulasan:

Catat Ulasan